säg det till alla; jag är på väg

Hallå!
Just nu, the moment we speak, så sitter jag i bilen med min familj och med hjälp av min skoldator så chillar jag med internet och sånt ju! Wiho? ;)
Haha, nä, men vi är i alla fall på väg mot Värmland, ska åka skidor - som jag har längtat!
Så uppdateringen kommer antagligen inte vara så jättebra, fast jag tror ändå jag kommer skriva något var dag haha.. Men vi kommer i alla fall hem på torsdag igen!
Annars är det galet gött att det är påsklov nu i alla fall.
Nu ska jag nog kolla på en Gyllene Tider konsert jag har på dvd & drömma mig tillbaka när jag var typ 12 och såg dom live...fina minnen!
Update; jag var visst nio när jag såg dom. NAJS.

lite skön musik såhär på kvällskvisten

 

It's like you're my mirror

Ännu en låt som jag är förälskad i, Mirrors med Justin Timberlake, haha..
Torsdag & för någon konstig anledning är jag pepp just nu! Har en känsla i magen om att det är en bra dag trots allt! Det är dessutom en sjukt skön känsla att vara glad för andra och inte lägga energi på tvärtom.
Ganska ensamt i skolan, kan man nog säga ändå. Jag hade två lektioner, med några håltimmar emellan dom.
Imorgon är det fredag och sista skoldagen innan lov, wiho!
Men...ännu ett ilandsproblem: alla mina lektioner är inställda utom den sista lektionen är inställda (den sista lektionen börjar 12.30). Skönt kanske ni då känner, men vi som kom vidare till eurovision grejen ska ha ett möte klockan 9.45. Mötet varar en kvart. Så ja. Mysigt. Blir ännu några håltimmar... Funderar på att åka in till triangeln då eller något annat kul ställe i Malmö.
Aaaaaannars så mår jag bra just nu! Ska nog ta ut all energi, dansa och stojsa lite sen slumra in i en powernap - sen dags för plugga in en text som jag för länge sedan borde kunnat.
Ha det underbart peeps!

jag blir kär i låtar lättare än jag borde..men det är okej för denna gången

 

lite pepp på kvällskvisten

Ja, till livet i allmänhet!
För tillfället (haha, "för tillfället" är typ hela tiden, men ändå!) så vill jag bara fokusera på musiken. Jag vill komma vidare, jag vill visa mig. Jag vill bevisa för andra, och mig själv att jag är bättre än vad de tror.
Och det är nog mest för mig själv att bevisa att jag kan. För jag vill kunna.
Jag läste på en blogg, en kille som går på min skola i trean, som var med i musikalen. Han skrev bra & jag blev grymt inspirerad, och motiverad att verkligen satsa på att komma med i musikalen till nästa år.
Musikalen är en stor grej i vår skola. Man söker dit, om man vill, i trean, och man repar hela höstterminen för att sen visa upp allting veckan innan februarilovet. Ett grymt jobb, med andra ord, och storsatsat.
Det verkar som alla verkligen lägger ner sina själar och hjärtan in i det och jag vill så gärna vara en del av det i mitt sista år i gymnasiet.
Om jag tappar det ska jag läsa det förbaskade inlägget igen, för motivationens skull. Jag vill, jag ska.
Jag ska ge allt jag har.
På lovet ska jag försöka lägga mycket av tiden på musiken, både sång, piano & dans (om jag inte åker skidor, vill säga). Och själva teater grejen, som jag inte ens känner att jag klarar av. Men det är dags att pusha sig själv framåt.
Nä, nu ska jag nog spela lite piano, och sen kanske kolla lite på AHS. Börjar inte förrän 10.50 imorgon, wiho!
Ser ju jätteglad & pepp ut, men kan med säkerhet säga att det var i somras..haha!
 

fin helg

God afton!
Ganska fin helg, fredagen spenderades hemma, firade min morbror igår med lite brunch (kan man väl säga..?) & idag har jag jobbat sen en middag hos farmor och farfar (numera rullar jag fram, jag behöver alltså inga fordon som tar mig fram - efter den galet goda middagen).
Nu har jag ont i magen, men det stoppar mig inte för att dricka en chai latte... Till det ska jag se klart ett avsnitt American Horror Story (gaaash, orkar inte hur mycket jag har fastnat för den serien, eller Evan Peters för den delen). Efter det så blir det nog mysläsning & sen sova.
Skolan ska ha möte imorgon om vad som har hänt & sånt. Stackars vår rektor, bara. Först insparken i höstas, och sen fixat dit väktare på skolan - nu det här med vapen & grejer. Kan inte vara lätt..
Aaaaaaja, godnatt!
Överseriös på bild. Seriöst.

för att hon är underbar

Gaaash. Jag pallar inte med hur underbart bra den här kvinnan är.
 

spänt

När jag kom till skolan imorse så möttes jag av en polis.
Eftersom vi har haft väktare innan på skolan så tänkte jag inte mer med det, trodde att jag skulle visa skol-ID för honom eller något.
Men de hade spärrat av skolan, för någon anledning, han ville inte säga direkt varför. Men ja, haha, där var jag halv åtta en fredagsmorgon, skulle ta bussen hem igen & busschauffören kände igen mig. Skönt med en extra fridag.
Det som inte är skönt är att det faktiskt hade hittat vapen, något gevär med sikte, i ett gitarrfodral på taket. Riktigt obehagligt, så jag oroar mig så smått om vad som kommer hända sen. Jag ska inte ens tänka så långt. Och självklart händer det Heleneholm dessutom, haha..!
Aja, annars har fredagen varit bra.
På måndag ska antagligen hela skolan samlas i gympasalen, får väl reda på mer där.
Nu ska jag nog kolla på film.. HEEELG!
 
 

finis

FinisBen Howard skriver och spelar fina låtar.
 

klart

Jag har precis kollat klart på första säsongen av American Horror Story, och vet inte hur jag känner.
Lite tom på något sätt, sista avsnittet sluta konstigt..hah.. Men som sagt. Jag är fast. Funderar på att köpa säsongen så jag kan titta på det när som helst, i bra kvalité. Men ja, lite tom just nu.
Dessutom vill jag bara förtydliga en sak, haha.
Jag är inte som Tate, i första säsongen, jag bara känner igen hans känslor & ord som han säger ibland.
..aja.
Annars så har jag tagit spruta idag, mot livmoderhalscancer, första sprutan och det känns helt okej.
Jag är lite rädd för de andra men i alla fall, jag är ju sådan tuffing... Haha..
Imorgon har jag sovmorgon och det bli myspys!

fast, jag är fast & jag kommer inte ut

Jag började igår att kolla på serien American Horror Story och nu är jag fast. Jag såg fyra avsnitt igår, jag ska börja med det nionde avsnittet imorgon (för jag måste lugna ner mig).
Det är alltså en skräckserie, och det är, vad jag tycker för tillfället i alla fall, den bästa serien jag har sett.
Eftersom det är skräck så är den sjukt spännande, man undrar hur allt hänger ihop och de har bra skådespelare, i mitt tycke. Som Eva sa i skolan idag när vi prata om det, så kanske de kunde fixat en bättre skådespelare för "mamman" i serien (alltså hon som är levande och precis har flyttat in i "the murder house").
Jag är helt förälskad i den, och som sagt, jag måste lugna ner mig innan alla avsnitt har flugit förbi.
Dessutom är jag förälskad i Evan Peters karaktär, Tate (ja, i säsong 1 i alla fall, jag har inte hunnit till säsong 2 än, för jag vet att de spelar andra personer då..om jag har förstått det rätt), och han är ju helt...ja, jag vet inte. Bara bra. Utan att försöka avslöja något så säger han vissa saker som jag känner ibland & jag bara..ah. Typ, så.
Haha, nä, men om du gillar skräck, och serier, så föreslår jag att du ger den en chans.
Så ja, det är vad jag har gjort istället för vettiga grejer..!
Annars är det ganska lugnt i skolan just nu, vilket är skönt.
Nu ska jag nog läsa lite, och plugga matte tills jag stupar i säng!
Som sagt...fast.

we're going up

Helgen har varit jättebra!
I fredags fick jag träffat Ida, frugan, och det var som vanligt sjukt kul & allt det där bra..!
Igår var Julia här och vi kollade på melodifestivalen - finalen.
Herregud, jag orkar inte med mina känslor.
Jag fällde en tår åt framförandet med Euphoria, gåshud.
Sen när Robin vann, shiiiiet. Jag pallar inte.
Jag är glad över att han vann, för fy tusan vad han är bra!!
Rösten, låten, han. Han förtjänar det.
Och jovisst, Yohio fick flest röster här i Sverige, och jag diggar han också - bara att låten var sådär denna gången tycker jag.
Sen har ju den internationella juryn kommit till för en anledning, annars hade det ju bara varit kontigt & slöseri med tid, och pengar.
Nä. Min lördag var jättefin.
Och jag såg precis "Melodifestivalen 2013 - dagen efter" & jag grät som jag vet inte vad när jag ser Robin framföra låten, för sista gången igång, och när han berättar om vad låten handlar om för honom. Han är äkta.
Han blir bara bättre och bättre för varje framförande också. Om det här bara är början så är jag sjukt intresserad om vad som händer sen.
Nu ska jag dansa i mitt rum till allt möjligt.
Ha en bra fortsatt söndag!
 

bara....JA

 Det är typ så, ja.
Alfie ♥ haha

british infection

Allt jag gör på dagarna är ungefär att kolla på de fina killarna på youtube, mest britter...tihi.
Men Zoe är otroligt söt också, så haha.
& vi glömmer inte Caspar. Shiiieeet.
Men jag smälter när jag ser Alfie. Gaaaash.
Puss. 

för du är bland det finaste jag har


because of you

När jag fastnar för något så är jag ofta sån "100%:are", särskilt när det gäller någon i musiken - artister, band.
Just igår fastnade jag för Robin Stjernberg, riktigt mycket. Jag har dock varit inne på honom innan, när han var med Idol. Han fick mig att gråta en liten skvätt när han sjöng "Who You Are" som är Jessie J's låt från början.
Han har en röst som man typ drömmer om & hans låt "You", som han tävlar med i Melodifestivalen, är ungefär det jag har lyssnat på idag. Så sjukt grym.
Från början tyckte jag den var bra, men mer "halvfärdig" (tror nog det har lite med byxorna dansa har med att göra men tja..ändå) men den har helt klart växt i mina ögon, och öron. Och trummor har den effekten att jag bara dör för en låt & det har den låten.
Han verkar vara en riktigt skön snubbe, som verkligen förtjänar att vinna. Så ja.
Jag kommer hålla tummarna för Robin, och kanske till och med rösta.
Fast jag har dock fler favoriter, som Anton Ewald (går igång på hans låt också, vill DANSA!) & Ulrik Munther (för han har jag alltid varmt om hjärtat, sen han vann Lilla Melodifestivalen med "En vanlig dag").
Fina killar allihopa. Så jag kommer heja på lördag!
Wiiie, musik gör mig så glad tihi.
Nu ska jag lyssna lite till på bra musik. Alla de jag är kära i. Och de är en himla massa..
Robin Stjernberg, Anton Ewald, Ulrik Munther, One Direction, Oskar Linnros, Albin Gromer, Ed Sheeran, Ben Howard, Norlie & KKV, James Arthur..bara några.
Godnatt ♥ 

kändisar

Jag har helt glömt bort att dela med mig av det här haha!
Det har varit en riktig hajp över det just i vår skola, sjukt mycket media var på plats & så..!
Men det var skitkul, & jag är ganska nöjd med min sångaudition, de fråga om jag kunde gå på dansaudition dagen efter. Det gick inte alls som jag ville, och utan några bra bortförklaringar (mer än att jag sov för lite under natten haha) så gick det inte jättebra. Jag önskar att jag kunde göra om det & göra det lite bättre i alla fall. För jag kan dansa bättre än så där.
Men för att det var allra första gången jag gjorde något sånt, en audition, så är jag nöjd. Jag var sjukt nervös men jag gjorde vad jag kunde där och då. Jag klara dessutom Euphoria ganska bra & jag är jätteglad för det!
Att göra det inför SVT/Eurovision-människor gör grejen ännu större.
 
 

samlar solstrålar

Haaaalllå!
Jag har precis varit ute och gått en runda, samla på mig lite solstrålar och jag är jätteglad för det haha!
Det är mer än vad jag brukar samla på mig, men jag gick ut helt frivilligt - det är liksom dags att börja röra på sig nu...
Annars så är det ju söndag idag, men känner inte av det med någon ångest än så länge i alla fall.
Denna skolveckan som kommer blir lugnare för mig också, studiedag på tisdag, och sen rätt så skön vecka överlag annars.
Nu är jag hungrig, får väl ta mig något att äta. Sen blir det bara att fortsätta sitta i närheten av solskenet & njuta.
Kommer väl skriva något till här...om jag får in det "mode:et", haha!
Tänk vad lite effekter kan göra, haha..

jag bara...tycker om den här tjejen så himla mycket

 

bläääää

Skickade precis in min uppsats om att kinesiska män kommer få det svårt att hitta sig en fruga om tio år eftersom enbarnspolitik & synen på män och kvinnor.
Känns inte alls bra, borde jobbat med det mycket längre än vad jag gjorde.
Kommer väl få typ E, om ens det. Läraren kommer bli lagom glad.
Men jag lämna in den i alla fall...
Det har varit jättefint väder annars idag, och jag njöt med att sluta tidigt, satt i vardagsrummet vid fönstret och tog en liten tupplur där också. Himla mysigt om ni frågar mig. Även om jag borde ha gjort samhälle.
Meeeeeeen. Nu är det helg. Ska försöka sova lite och så, så jag är pigg till nästa vecka.

RSS 2.0