you'll be alright

Haaaaallå!
Har legat hemma hela dan med redigt ont i halsen, dessutom låter jag som en man ibland för att jag är hes...
Ljuset i tunneln idag var i alla fall att jag fick mina böcker! Så jag har hunnit läsa lite också, vilket är najs.
Nu ska jag nog värma vatten till te så jag kan somna sen...och jag får inte glömma att läsa lite till!


just close your eyes

NÄ, nu längtar jag ännu mer till beställningarna kommer... Läste ut boken imorse och såg precis klart filmen... Och jag är jättekär i Josh Hutcherson, eller ja, det är väl Peeta jag är kär i också - en blandning av båda skulle jag tro haha!
Jag vill stanna kvar i min bubbla ett tag, inte tänka så mycket på mig själv utan bara hoppas på att de andra böckerna är lika bra & fortsätta tänka på hur snygg Josh är...
Och när jag lyssnade på Taylor Swifts "Safe & Sound" så förstår låten mer, vilket bara är bra haha.
Nu försöker jag få bort min hemska huvudvärk & halsont, det är snart dags för utvecklingssamtal i skolan också. Hoppas det går bra & ingen dålig överraskning kommer fram eller något..
Önska mig lycka till!


ont - i min kropp

Ja, lite sådär känner jag..ont i kroppen, men mest halsen (ja, och tungan nu...för snabb med mitt te...).
Annars tycker jag dagen har varit bra, även om jag har varit trött och lite hängig, men det sociala i skolan gör mig på glatt humör - ja, även vissa lektioner haha!
Hemskt om man inte tycker om skolan så mycket, när man spenderar en hel del av sin tid som vaken där...
Jag har precis beställt en hel del från cdon, lite skivor & två böcker...
Var tvungen att köpa böckerna, även om jag redan har en massa på hög, för jag har nämligen snart läst ut Hungerspelen och jag är fast (jag läste mer än hälften igår..)...böckerna jag beställde är andra och tredje boken och jag hoppas att de kommer snart för jag har bara tre kapitel kvar.. De kommer jag läsa ut i alla fall imorgon, då vi alla i skolan är lediga för utvecklingssamtal.
Skönt med en ledig dag, särskilt en tisdag eftersom de är hemska, men jag ska försöka bli frisk till onsdag!
Jag ska nämligen sjunga upp då, och då måste rösten vara med liksom, eftersom det inte är någon jättelätt låt för mig..
Nä, nu jäklar tröttar jag ut mig själv med allt skit jag skriver här, tiiiihiiii.
Ha det askalas!

Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka

Det är lite mer än ett år sen, det är ifrån Nyårsafton 2011/12 - men ändå, haha..!
Det har ju inte heller blivit någon större skillnad heller...kanske en aning längre (fast det vet jag inte alls egentligen), håret också haha, och numera använder jag oftast linser vilket jag inte hade alls då.
Jag, Allis & Hanna

"Hmm.. Här har vi ett problem.. Jag går och lägger mig!"

Så känner jag med både matte och svenska just nu.
Fast ja, det ska väl gå det med.


Dag 14 - Något som gör mig glad

Något som gör mig glad är vänner och familj!
Cheesy maybe, som allt annat jag skriver här men seriöst. Jag blir så himla glad när jag tänker på allt jag ändå, vilka vänner jag har & alla minnen tillsammans med dom.
Just nu känner jag, som en av mina sånglärare sa till mig för ett tag sen "don't worry, be happy säger jag!" på lite sådär smålänsk dialekt eller nåt, jag är inte bra på att placera dialekter..
Och musik får man väl inte glömma..men det är ju typ samma sak just nu känner jag, tihi!


Dag 13 - Berätta om din familj

Min familj.
Vi är fem stycken (inklusive mig) i min familj, och jag tycker om varenda en haha!
Ingen superbra bild på mina syskon men i alla fall, hah.. 
Jag är stora systern i familjen, alltså den största (MOWHAHAHAHA) & på bilden ovanför ser ni Tim, som fyller 12 i sommar, och Hanna, som fyller 15 (i sommar hon också..)...det var jobbigt att skriva det. Jag erkände precis att min syster snart blir byxmyndig. Fy bubblan.
Men aja. De är dom jag kan vara sjukt sur på, men samtidigt få dåligt samvete för det efteråt. De är dom jag kan skratta så jag gråter med också, senast nu idag när vi åt middag - med våra föräldrar.
Jag och min lillebror är rätt lika varann i vårat sätt och vi har samma dåliga humor - oftast i alla fall, eftersom jag är den torraste i planeten (- nja, jag har precis duschat, jag är ganska blöt).
Min syster och jag är väl lite lika varann också, bland annat i utseende har jag hört. Det är oftast hon jag går och lägger mig på och kramar när jag känner mig ensam, även om hon tycker jag är sjukt störig.
Men vi är syskon, man märker det och jag älskar dom otroligt mycket. Dessutom är de jättefina båda två och ganska bäst, efter mig liksom.
Pappan min.
För ett par år sen så skulle vi nog ha bråkat sönder varann vid denna tiden. Jag har alltid hört att vi är lika, särskilt från mamma - även om jag är lik henne också. Men det kanske stämmer, jag har i alla fall ärvt hans synfel. Och jobbighet, måste jag väl säga haha...
Men jag älskar honom ändå, och han har stöttat mig när jag har behövt det och när jag behöver det.
Han accepterar mig, och vi har kommit närmre varann. Innan tror jag att jag putta ut honom lite, och jag fick för mig att han knuffa ut mig lite (ja, det har väl med att jag inte är jättefotbollsintresserad jämfört med resten av familjen) men även om jag kan tycka att han är asjobbig ibland så är han ganska bäst ändå. Punkt och slut.
Världens finaste mamma har jag.
Om något skulle hända henne vet jag inte vad jag skulle göra. Hon är bäst hon också, utan protest.
Hon kanske kan slå mig med torrast humor...
Hon är den som stöttar mig och får mig att bara gilla läget ibland och fortsätta.
Även mamma kan vara galet jobbig ibland, men jag älskar henne ändå tihi.
Det är hon jag gråter hos tills jag skrattar och hon är helt enkelt jättebäst.
Så ja.. Det var min familj. Jag tycker om den jättemycket, vi är lagom knasiga och våra middagar kan både bli skrikiga och skattiga. Jag diggar det.

Dag 12 - Vad jag vill med min framtid

Ja, vart tusan vill jag med min framtid & vad vill jag egentligen med mitt liv?
När jag var lite mindre än vad jag är nu, kanske runt tretton år, lite mindre, och folk frågade "vad vill du bli när du blir stor?" så började jag svara att jag ville bli mig själv. Det var många som skratta till och kollade frågandes på mig men nä, jag vill bli mig själv. Och jag tror jag är på god väg, jag känner att jag är mig själv. Jag har hittat mig själv nu de senaste året, tror jag.
Jag vill bli mig själv, och vara lycklig.
Det må vara astöntigt, men så vill jag att min framtid ska se ut.
Jag vill gå min egen väg i livet, vara Rebecca och vara lycklig med det.
Så nej, jag vet inte riktigt än vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag vill göra allt, och helst lite till.
Jag vill hålla på med musik, jag vill resa, jag vill vara glad, jag vill vara med de jag tycker om att vara med. Jag vill hitta ett jobb jag är trygg med och älskar, jag vill bli framgångsrik även om jag inte jag vet i riktigt vad än. Fast självklart önskar jag att det blev som något inom musiken.
En mops ska få plats i mitt liv också, kanske en labrador eller något. Vad vet jag egentligen?
Jag har inget vidare svar, men så här är det.
Jag är bara 17 år, jag har många år kvar att leva & många val kvar att ta, och jag väljer att ta det som det kommer.
En sak vet jag dock, och det är att allt kommer att gå bra till slut.

it's gonna get better

HALLÅ TJUGOHUNDRATRETTON!
Min nyårsafton var bland de topp fem bästa kvällarna i mitt liv, jag hade verkligen det jättebra och jag ångrar verkligen inte att jag valde att gå dit, och tack Marcus & Anders för det haha!
Versus följde ju med mig dessutom, vilket var jättemegasuperkul tills hon fick ont i sitt knä.
Men jag fick dansat in 2013, och fick träningsvärk när jag kom hem, men det var det värt för jag var glad, lycklig & pepp ändå!
2012 var ett ganska bra år, lite deprimerande men det är nog jag som är det. Detta året har jag dock lite som ett nyårslöfte att jag ska ta itu med mina "problem" och vara gladare, få bättre självförtroende särskilt i skolan och inte dricka så himla mycket coca cola, haha!
2013 ska bli ett bra år, jag ska se Bon Jovi live (ja, synd att det inte var One Direction istället, men vafan. Gråta över det har jag väl redan gjort) och åka till USA i tre veckor bland annat! Sedan kommer det ju massa grejer till, som jag inte vet än. Men det är väl klart att jag hoppas på vissa grejer, haha. (Som out of nowhere, biljetter till...1D..?)
Haha, under den här veckan har jag förstått hur himla kort ett jullov verkligen är och hur mycket jag egentligen skulle har gjort men inte haft orken till.
Jag är nog inte riktigt redo för skolan igen på tisdag, men som sagt. Humöret ska jag försöka hålla uppåt. Och jag har vänner som hjälper till.
Vera sov över här från nyårsfirandet till tisdagen då, hann umgås lite innan hon blev hämtad sen. Jag slöa resten av dagen, pizza på kvällen (standarn).
Igår var jag med de gamla pinglorna, Julia & Ida, i stan. Hitta en jättesnygg klänning som jag bara ska hitta något tillfälle att ha på mig den på. Var hos Ida resten av kvällen, och natten haha.
Sen var det jobb idag, första gången. Lite pirrigt innan, men när man väl var där så var det hur lugnt som helst!
Nu har jag ett dunkade huvud och tankar flyger upp som inte ska vara i mitt huvud för min positiva inställning än så länge. Dessutom ska jag gymma imorgon - önska mig lycka till!
Så nu säger jag godnatt, ha det kalasbra!

RSS 2.0