FILMTAJM

Okej, det må vara sent - men jag ska se den så länge jag orkar för ikväll.
Myspys med tacochips&dippa också, naaaajs!
Godnatt vackrisar!
 

upptäcktsfärd

Tjobalo!
Dagarna utan inlägg rullar på, och jag gör likadant kan man väl säga.
Det mesta jag gör under dagarna är att läsa och kolla på Glee, i stort sätt. Vissa dagar jobbar jag också, men det är så små pass så det känns knappt lönt...tills man får lönen i slutet av månaden, heeeh. Kommer sitta fint med lön de sista dagarna i USA (det är alltså då jag får lönen för Juni månad, och jobbat har jag verkligen gjort under den här månaden).
Aja, läste ut Femtio nyanser av honom (50 shades of Grey) igår och jag var typ tvungen att kolla in första kapitlet för bok numero dos att lugna ner mig lite (måste påpeka att jag börja läsa den i tisdags förra veckan). Ska inhandlas när jag kommer hem, eller kanske på engelska...hmm.. Nu är mitt problem att bestämma vilken bok jag nu ska läsa...har så galet mycket att välja mellan.
I onsdags var jag i stan med de fina systrarna Lindsten! Emporia blev det och sen gick vi därifrån till Ikea, vilket inte är så långt (min ide dessutom så det var inte långt) men vi gick ändå liiite vilse, inte egentligen eftersom vi hela tiden såg Ikea-skylten. Men vi kom ut på en härlig äng i alla fall. Och den friska, regniga, luften fick vi på köpet!
Kul var det i alla fall, kvällen tillbringades hos Lindstens, vilket var MYSPYS.
Igår hände ingenting framtills natten, då jag snacka med Rasmus(son) på luffen, som fortfarande är i San Francisco. Också väldigt kul, och vi kom ännu en gång på att vi precis avsluter varann, jag åker typ tre dagar innan hon kommer hem. Himla tur det finns internet nuförtiden, haha.
Aaaaaja. Nu ska jag vrida mig runt i sängen för jag har så ont i magen.
Sätter kanske igång någon film sen, hihi - gött!
Tills vidare kommer en fin (men i galet dålig kvalité) bild på moi och Ida ifrån vår upptäcktsfärd i onsdags!
 

PANNKAKOR

Mums för pannkaksfrukost!
 

för jag har varit lite duktig

Idag har jag i stort sätt inte gjort någonting, läst min bok & kollat på x antal Gleeavsnitt..
Vid halv tre kom farmor & hämta mig för att köra mig till Vellinge. Där skulle jag ta den sista Twinrixsprutan för detta året (tar snabbdosering, så jag har varit på vårdcentralen så sjukt många gånger den sista tiden & jag ska ta den allra sista twinrixsprutan om ungefär ett år)
Tur att farmor följde med in, jag har inte så stort förtroende för dom egentligen.
Men aja, jag fick min spruta & jag är skyddad för hepatit A & B numera! Haha, hörde hur farmor drog efter andan när hon körde in nålen för den åkte in så himla långt hah..
Jag själv är inte rädd för sprutor, inte farmor heller, för vi är riktiga tuffingar!
Men NU har jag ganska ont i armen, så ni får ändå tycka synd om mig...
Haha, jag gjorde precis ett alldeles för långt inlägg om sprutor.
Nu ska jag nog fortsätta kolla in några gleeavsnitt & sen läsa några kapitel ifrån min bok!
Måste vända rätt på dygnet, så ska försöka gå & lägga mig i tid - önska mig lycka till!
 

midsommar 2013

Midsommar var i fredags & jag firade det med vänner&bekanta, wiiie.
Först var jag med min familj hos familjevänner, käka god mat & lekte lekar! Min tävlingsmänniska kom fram där bland lekarna...men vad tusan, ska man leka så ska man leka lika för alla.
Efter en trevlig stund där stack jag till Ida, där hon & hennes många vänner var, ja, vuxna som små - supermysigt!
Hade alltså jättetrevligt, och det är kul med så många människor med mycket skratt och leenden. Det är då jag trivs som bäst!
Pepp på livet! Wiiie.
Men jaaaa, fin midsommar & jag fick lite fina bilder på den också. &&& jag tänkte visa er tre utav dom, för jag är på det humöret - tihi.

FRUKOST

Inte sån fancy frukost, men ändå frukost.
 

18 bast for the win

Hah, hellooo!
 Ett tag sen nu, livet har varit upp&ner och sommarlovet börjat!
Jag har även fyllt 18, vilket kanske inte kändes särskilt stort & jag har inte gått ut för att dansa heller, haha.
MEEEN dagen var jättefin, var med Allis & Carl en stund, fick present från en gammal klasskamrat (blev superglad, helt överraskad!) och på kvällen blev det restaurang besök med lite av släkten typ! Supermysig dag helt enkelt & när jag kom hem så sa jag hejdå till IdaR, som ni är i San Francisco (tog "farväl" dagen efter också eftersom flyget blev inställt, haha). Kolla in hennes blogg här, hon bloggar varje dag om hennes resa - superkul!
När jag sedan kom hem ville jag inte sova, utan bara vara kvar i min fina bubbla som liv.
Jag fick dessutom många fina presenter, som kommer fram på bild senare i inlägget haha. Bilderna som jag har tagit är med min alldeles nya kamera som jag fick i födelsedagspresent & den är superfin och jag kommer använda den såhääääääär mycket!
På måndagen träffades jag & Julia, drog till Mobilia för att använda mitt presentkort där. Hitta fina grejer som också kommer på bild senare...böcker är min drog också, så självklart att det finns en bokhandel på Mobilia..det blev fyra böcker till slut.
På kvällen valde Julia att bjuda på bio & restaurangbesök som present till mig - åh, så sjukt kul & trevligt, och allt det där. Vi såg The Bling Ring, vilket inte var den bästa filmen men då fick vi sett den i alla fall haha!
Maten var god på Casa Mia, och tack ännu en gång till fina Julia!
Så mitt 18årsfirande var jättekul & lyckat, verkligen!
Idag kom även kusinerna & mormor för att fira mig med lite grillat och sedan glasstårta. Riktigt fint att se kusinerna, alla har fullt upp & jag måste träffa Lovis snart igen för att ha lite sleepover innan jag själv drar till det stora landet, landet som är fyllt med möjligheter.
Aaaaaja, ska försöka uppdatera mycket bättre, särskilt nu innan jag sticker till USA - skriva av mina funderingar & förberedelser inför resan och så!
Puuuuusss.
 
Presenter;
 
Böckerna till mig själv från presentkortet, & egobild med en av de nya tröjorna wiie;
 

varje gård är en möjlighet, från balkongen

Min drog just nu.
Dör så bra den är.
Sånt här är vad jag behöver.
Särskilt nu när allt går sisådär.
 

RSS 2.0